Telefonie: Telefoonnummers

From ICTpedia
Revision as of 15:31, 13 August 2008 by Admin (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

Alle externe nummers zijn van de vorm 03/220.ab.cd. De 4 laatste cijfers zijn eigenlijk voor iedereen het 'groepsnummer'. Dit wordt ontvangen op een van de toestellen van de groep. Hier zijn 2 mogelijkheden voor. Voor meer informatie, zie meer uitleg over groepen. Als niemand uit deze groep opneemt, schakelt dit nummer over naar de groepsvoicemail. Iedereen die lid is van deze groep kan deze raadplegingen via de functietoets 'F2'.

Als je iemand uit een groep persoonlijk wilt bereiken, bel je deze via het personeelsnummer (9xxxx). Indien iemand op dit moment niet opneemt, wordt je doorgeschakelt naar zijn of haar persoonlijke voicemail. Heb je hierop een bericht, dan kan je dit raadplegen via de functietoets 'F1'.

voorbeeld in geval van groep
voorbeeld in geval van groep
Voorbeeld in geval van groep

Om de mensen die eigenlijk niet in een groep zitten te bereiken, bel je hen best op hun personeelsnummer. Ook externe oproepen worden hiernaar verbonden. Als ze dan niet opnemen, wordt je verbonden met hun persoonlijke voicemail. Zou je toch op hun 'groepsnummer' bellen, wordt je toch doorverbonden met hun personeelsnummer. Maar als ze dan niet opnemen, wordt je terugverbonden naar hun 'groepsvoicemail', die ze dus ook moeten raadplegen via F2.
voorbeeld in geval van single
voorbeeld in geval van single
Voorbeeld in geval van single

[P:\Algemene Info Personeel\Wie is wie\Telefoonlijst\Telefoonlijst 2008-2009.xls De lijst met telefoonnummers] is raadpleegbaar vanop e-campus.