Telefonie: Telefoonnummers: Difference between revisions

From ICTpedia
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 1: Line 1:
Alle externe nummers zijn van de vorm 03/220.ab.cd.
[[Image:externgroep.jpg]]
De 4 laatste cijfers zijn eigenlijk voor iedereen het 'groepsnummer'. Dit wordt ontvangen op een van de toestellen van de groep. Hier zijn 2 mogelijkheden voor: circulair en sequentieel. Voor meer informatie, zie [[Telefonie:Groepen|meer uitleg over groepen]].
[[Image:interngroep.jpg]]
Als niemand uit deze groep opneemt, schakelt dit nummer over naar de groepsvoicemail. Iedereen die lid is van deze groep kan deze raadplegingen via de functietoets 'F2'.
[[Image:externsingle.jpg]]
 
[[Image:internsinglepers.jpg]]
Bel je intern naar een groep, dan hoef je alleen abcd in te geven. Ook hier hangt het van de keuze van de groep af of je telkens bij een vast persoon als eerste terechtkomt of bij iemand anders. Indien de groep heeft gekozen voor een circulaire doorverbinding, kom je willekeurig telkens bij iemand anders terecht. Indin
[[Image:internsinglegroep.jpg]]
 
Als je iemand uit een groep persoonlijk wilt bereiken, bel je deze via het personeelsnummer (9xxxx). Indien iemand op dit moment niet opneemt, wordt je doorgeschakelt naar zijn of haar persoonlijke voicemail. Heb je hierop een bericht, dan kan je dit raadplegen via de functietoets 'F1'.
 
<table style="border:1px #22c solid" cellpadding="5">
  <tr>
[[Afbeelding:groeps.jpg|center|voorbeeld in geval van groep]]
  </tr>
  <tr>
<tr style="background:#22c;color:#fff">
Voorbeeld in geval van groep
</tr> 
 
<br>
<br>
 
 
 
Om de mensen die eigenlijk niet in een groep zitten te bereiken, bel je hen best op hun personeelsnummer. Ook externe oproepen worden hiernaar verbonden. Als ze dan niet opnemen, wordt je verbonden met hun persoonlijke voicemail.
Zou je toch op hun 'groepsnummer' bellen, wordt je toch doorverbonden met hun personeelsnummer. Maar als ze dan niet opnemen, wordt je terugverbonden naar hun 'groepsvoicemail', die ze dus ook moeten raadplegen via F2.
 
<table style="border:1px #22c solid" cellpadding="5">
  <tr>
[[Afbeelding:single.jpeg|center|voorbeeld in geval van single]]
  </tr>
  <tr>
    <tr style="background:#22c;color:#fff">
Voorbeeld in geval van single
  </tr>
</table>


== Gerelateerde topics ==
== Gerelateerde topics ==

Revision as of 11:03, 14 August 2008