Software aankopen

From ICTpedia
Revision as of 14:12, 2 December 2008 by Ajo (Talk | contribs)

Jump to: navigation, search

Piraterij is vandaag de dag nog steeds een welingeburgerd fenomeen. Een paar jaar geleden kon Signpost België BVBA uit de resultaten van een enquête besluiten dat studenten wel degelijk hun softwareproducten op een legale manier willen bestellen en installeren op voorwaarde dat de producenten de verkoopprijs voor hen stevig willen afzwakken. Signpost België BVBA benadert (en wordt) nog steeds (benaderd door) de voornaamste softwareproducenten om hun producten tegen aantrekkelijke educatieprijzen binnen deze doelgroep aan te bieden.


  • Academic Box

Via Academic Box kan je op een snelle, legale en gebruiksvriendelijke manier software aan educatieve prijzen bestellen onder de vorm van een box (nadat uw gegevens geverifieerd zijn en conform zijn bevonden aan de licentievoorwaarden van de desbetreffende leverancier). Deze box zal, na betaling, opgestuurd worden naar het adres dat jij opgegeven hebt bij jouw bestelling. Voor bepaalde softwaretitels hebben wij ook een download oplossing die sneller en nog goedkoper kan geleverd worden (Academic Download).

  • Academic Download

Op het digitaal downloadplatform Academic Download kan je op een snelle, legale en gebruiksvriendelijke manier software aan educatieve prijzen downloaden (nadat uw gegevens geverifieerd zijn en conform zijn bevonden aan de licentievoorwaarden van de desbetreffende leverancier).