Software: Turning Technologies Workspace: Difference between revisions

From ICTpedia
Jump to navigation Jump to search
Line 12: Line 12:


= Download =
= Download =
Download via volgende link: [https://www.turning.com/downloads/workspace-download-form download Turning Technologies Workspace]. Vul jouw gegevens in het webregistratieformulier in. Het is een vrije keuze, maar vink bij voorkeur alleen ''Agree to terms of EULA'' aan vooraleer op de knop ''Submit'' te klikken:
Download via volgende link: [https://www.turning.com/downloads/workspace-download-form download Turning Technologies Workspace]. Vul jouw gegevens in het webregistratieformulier in. Het is natuurlijk een vrije keuze, maar vink bij voorkeur alleen ''Agree to terms of EULA'' aan vooraleer je op de knop ''Submit'' klikt:


[[Bestand:ttws_0003.png|link=|Download Turning Technologies Workspace]]
[[Bestand:ttws_0003.png|link=|Download Turning Technologies Workspace]]

Revision as of 14:06, 20 July 2021


Deze pagina helpt je op weg met de installatie en/of het gebruik van Workspace van Turning Technologies. De informatie is bedoeld voor de installatie op een eigen toestel (desktop, laptop). Contacteer de helpdesk voor een installatie op een AP-toestel.Turning Technologies Workspace


Download

Download via volgende link: download Turning Technologies Workspace. Vul jouw gegevens in het webregistratieformulier in. Het is natuurlijk een vrije keuze, maar vink bij voorkeur alleen Agree to terms of EULA aan vooraleer je op de knop Submit klikt:

Download Turning Technologies Workspace

Er kan een versie voor drie verschillende besturingssystemen gedownload worden:

Download Turning Technologies Workspace

(De huidige versie zal waarschijnlijk hoger zijn dan die tijdens het schrijven van deze pagina.)
Naar: alles over Wacoms.