Software: Turning Technologies Workspace: Difference between revisions

From ICTpedia
Jump to navigation Jump to search
Line 12: Line 12:


= Download =
= Download =
Download via volgende link: [https://www.turning.com/downloads/workspace-download-form Download Turning Technologies Workspace]. Vul jouw gegevens in het webregistratieformulier in. Het is een vrije keuze, maar vink bij voorkeur alleen ''agree'' aan vooraleer op de knop ''Submit'' te klikken:
Download via volgende link: [https://www.turning.com/downloads/workspace-download-form download Turning Technologies Workspace]. Vul jouw gegevens in het webregistratieformulier in. Het is een vrije keuze, maar vink bij voorkeur alleen ''agree'' aan vooraleer op de knop ''Submit'' te klikken:


[[Bestand:ttws_0003.png|link=|Download Turning Technologies Workspace]]
[[Bestand:ttws_0003.png|link=|Download Turning Technologies Workspace]]

Revision as of 14:00, 20 July 2021


Deze pagina helpt je op weg met de installatie en/of het gebruik van Workspace van Turning Technologies. De informatie is bedoeld voor de installatie op een eigen toestel (desktop, laptop). Contacteer de helpdesk voor een installatie op een AP-toestel.Turning Technologies Workspace


Download

Download via volgende link: download Turning Technologies Workspace. Vul jouw gegevens in het webregistratieformulier in. Het is een vrije keuze, maar vink bij voorkeur alleen agree aan vooraleer op de knop Submit te klikken:

Download Turning Technologies Workspace

Er kan een versie voor drie verschillende besturingssystemen gedownload worden:

Download Turning Technologies Workspace

(De huidige versie zal waarschijnlijk hoger zijn dan die tijdens het schrijven van deze pagina.)
Naar: alles over Wacoms.