Limesurvey: Difference between revisions

From ICTpedia
Jump to navigation Jump to search
Line 27: Line 27:
== Vraagtypes ==
== Vraagtypes ==


Er is een [[demo survey|https://surveys.ap.be/limesurvey/index.php/222717?lang=nl]] met een live demonstratie van de belangrijkste vraagtypes en bijhorende instellingen.
Er is een [https://surveys.ap.be/limesurvey/index.php/222717?lang=nl demo survey] met een live demonstratie van de belangrijkste vraagtypes en bijhorende instellingen.


== Vragen voorwaardelijk tonen ==
== Vragen voorwaardelijk tonen ==

Revision as of 23:49, 10 December 2019

Aan deze pagina wordt momenteel gewerkt, de bedoeling is dat ze in januari 2020 klaar is.

Wat is Limesurvey

Limesurvey is een platform waarmee je allerhande enquêtes (surveys) kan maken voor het verzamelen van informatie van een grote groep mensen. Dit bevat bijvoorbeeld feedbackformulieren, uitnodigingen voor deelname aan workshops, vragenlijsten, verkiezingen, enzovoort. Een enquête via Limesurvey is snel opgezet en kan gemakkelijk gedeeld worden: via het rondsturen van een link, of het uitnodigen van een vaste lijst deelnemers. Voor een basis survey is geen technische kennis nodig.

Binnen AP hebben we 2 Limesurvey installaties: één voor personeel en lectoren, en één voornamelijk voor studenten.

Toegang

Ieder personeelslid en iedere student van AP kan Limesurvey gebruiken, maar daarvoor is eerst een manuele toevoeging nodig. Als je nog geen toegang hebt dan kan je Tim De Ceuninck contacteren op tim.deceuninck@ap.be of webmaster@ap.be

Inloggen gebeurt vervolgens op https://surveys.ap.be/limesurvey/index.php/admin/authentication/sa/login of https://surveys.apstudent.be/limesurvey/index.php/admin/authentication/sa/login . Zorg er voor dat bij de bovenste optie LDAP is geselecteerd, en dan kan je inloggen met je p-account/s-account en standaard AP-wachtwoord. Als je via email werd toegevoegd (uitzonderlijke situaties voor externen) dan moet de bovenste optie op 'Limesuvey internal database' staan.

Een nieuwe survey starten

index pagina, etc

Limesurvey interface

Instellingen

Structuur

Vraagtypes

Er is een demo survey met een live demonstratie van de belangrijkste vraagtypes en bijhorende instellingen.

Vragen voorwaardelijk tonen

Gesloten survey met deelnemerslijst

Veel voorkomende vragen en problemen

  • 1
  • 2
  • 3


Vraag 1
Antwoord 1


Vraag 2
Antwoord 2