Laptop aankopen

From ICTpedia
Revision as of 20:54, 18 May 2020 by Aive (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

Laptopaanbod voor studenten en personeelsleden van AP Hogeschool.Aanbod voor studenten en personeelsleden

AP Hogeschool investeert jaarlijks in moderne computerklassen. Dat beleid kadert in een sociale visie waarbij de aankoop van een laptop niet verplicht is. Enkel in meer technische richtingen is een eigen laptop wel verplicht. In dat geval word je daar voor je inschrijving over geïnformeerd.

We merken dat studenten steeds vaker vragen waar ze aan interessante voorwaarden een geschikte laptop kunnen kopen voor hun studie. Als student van AP kan je bij AcademicShop.be (Windows), CampusShop.be (Windows en Apple) en Switch (Apple) - volg zeker de correcte procedure van Switch voor je korting - terecht voor een specifiek en aantrekkelijk laptopaanbod. Alle laptops (HP, Lenovo, Toshiba, Asus) zijn modellen die in het bedrijfsleven worden gebruikt, wat wil zeggen dat ze veel robuuster zijn.

Het belangrijkste verschil tussen de aanbieders is de ondersteuning en garantie. Dat verschil verklaart ook het onderscheid in prijs, naast de verschillende technische specificaties. Afhankelijk van jouw noden ben je vrij om een van deze bedrijven te kiezen, of gewoon je laptop ergens anders te kopen.

  • AcademicShop.be biedt een uitgebreide garantie van drie jaar die ervoor zorgt dat – in geval van defect – je de laptop niet wekenlang kwijt bent en je, als het niet onmiddellijk hersteld kan worden, een vervangtoestel krijgt met al je gegevens er op.
  • CampusShop.be biedt twee jaar ‘snelle studentenservice garantie’. Dat wil zeggen dat je toestel gegarandeerd binnen de week hersteld wordt.
  • Switch.be biedt de standaard Apple-garantie aan.


Zowel de financiële afhandeling van de aankoop als de dienst na verkoop gebeurt rechtstreeks met de bedrijven. De hogeschool komt hier nergens in tussen.


Welke laptop voor welke opleiding?

Klik hier voor een overzicht van welke laptop je best kiest voor jouw opleiding.


Contact en bestelprocedure

AcademicShop.be

De laptops van AcademicShop.be vind je op http://ap.academicshop.be.

Heb je nog vragen, dan kan je steeds telefonisch (tel: 03 475 19 75) of per e-mail (info@academicshop.be) contact opnemen.

CampusShop.be

De CampusShop.be laptops vind je op http://campusshop.be.

Heb je nog vragen, dan kan je steeds telefonisch (tel: 078 15 57 37) of per chat (www.campusshop.be) contact opnemen.

Switch.be

De Apple-toestellen van Switch vind je op http://switch.be. Let wel, je moet een aparte weg volgen bij bestelling om je kortingen te krijgen: procedure.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Switch via https://www.switch.be/contact-us.