Laptop aankopen

From ICTpedia
Revision as of 16:56, 29 June 2017 by Aive (Talk | contribs)

Jump to: navigation, search

Laptopaanbod voor studenten en personeelsleden van AP Hogeschool.Aanbod voor studenten en personeelsleden

Artesis Plantijn Hogeschool investeert jaarlijks in moderne computerklassen. Dat beleid kadert in een sociale visie waarbij de aankoop van een laptop niet verplicht is. Enkel in meer technische richtingen is een eigen laptop wel verplicht. In dat geval word je daar voorafgaand aan je inschrijving over geïnformeerd.

We merken dat studenten steeds vaker vragen waar ze aan interessante voorwaarden een geschikte laptop kunnen kopen, voor hun studie. Als student van Artesis Plantijn kan je bij AcademicShop.be (van Signpost bvba) en CampusShop.be (van Paradigit) terecht voor een specifiek en aantrekkelijk laptopaanbod. Alle laptops (HP, Lenovo, Toshiba, Asus) zijn modellen die in het bedrijfsleven worden gebruikt, wat wil zeggen dat ze veel robuuster zijn.


Spijtig genoeg kunnen we geen Apple-toestellen aanbieden aan een lagere prijs dan de standaard-studentenkorting. Die korting kan je bvb verkrijgen via de officiële website van Apple, of bij officiële handelaren.


Het belangrijkste verschil tussen beide aanbieders is de ondersteuning en garantie. Dat verschil verklaart ook het onderscheid in prijs, naast de verschillende technische specificaties. Afhankelijk van jouw noden ben je vrij om een van beide bedrijven te kiezen.

  • AcademicShop.be biedt een uitgebreide garantie van drie jaar die ervoor zorgt dat – in geval van defect – je de laptop niet wekenlang kwijt bent en je, als het niet onmiddellijk hersteld kan worden, een vervangtoestel krijgt met al je gegevens er op.
  • CampusShop.be biedt twee jaar ‘snelle studentenservice garantie’. Dat wil zeggen dat je toestel gegarandeerd binnen de week hersteld wordt.


Zowel de financiële afhandeling van de aankoop als de dienst na verkoop gebeurt rechtstreeks met de bedrijven.


Welke laptop voor welke opleiding?

Klik hier voor een overzicht van welke laptop je best kiest voor jouw opleiding.


Contact AcademicShop.be

De laptops van AcademicShop.be vind je op http://ap.academicshop.be.

Heb je nog vragen, dan kan je steeds telefonisch (tel: 03 475 19 75) of per e-mail (info@academicshop.be) contact opnemen.


Contact CampusShop.be

De CampusShop.be laptops vind je op http://campusshop.be.

Heb je nog vragen, dan kan je steeds telefonisch (tel: 078 15 57 37) of per chat (www.campusshop.be) contact opnemen.