Individueel lessenrooster

From ICTpedia
Revision as of 14:00, 29 September 2022 by Athomas (talk | contribs) (→‎Opgelet)
Jump to navigation Jump to search
Lessenrooster

Studenten kunnen hun individueel lessenrooster raadplegen op intranet via de evenementenkalender. In onderstaand artikel lees je waar je dit juist kan vinden.

Uitzonderingen

WebUntis blijft beschikbaar.
Via die weg kunnen personen die nog geen individueel lessenrooster kunnen raadplegen, hetzij omdat hun inschrijving nog niet afgerond is, hetzij omdat dit nog niet beschikbaar is voor hun opleiding, een lessenrooster raadplegen voor hun klasgroep.
Onderstaande lijst geeft aan wie voorlopig nog geen toegang heeft tot een individueel lessenrooster op intranet. Deze personen dienen dus gebruik te maken van WebUntis.

  • Studenten van het departement Management en Communicatie
  • Studenten van de opleiding Informatica (graduaten en bachelors)
  • Studenten van de Schools of Arts
  • Docenten

Indien deze functionaliteit in de toekomst voor andere opleidingen beschikbaar wordt, dan worden de studenten hiervan op de hoogte gebracht via communicatie van AP.

Lessenrooster raadplegen

Je individueel lessenrooster vind je bij het evenementenkalender op intranet. Klik op de hoofdpagina op de knop Naar kalender. Je kan ook rechtstreeks surfen naar: https://student.ap.be/events

Klik op Kalender

Vervolgens zie je een kalender.

Voorbeeld kalender

Indien je geen lessen ziet in je kalender dan kan je nakijken of Rooster is aangevinkt bij de beschikbare kalenders.

Mogelijke filters

Opgelet

Eventuele fouten in het rooster op het intranet zal je niet kunnen gebruiken in geval van een procedure / betwisting in zake studievoortgang. De gegevens in WebUntis zijn juridisch bindend (= de enige juiste). Merk je een verschil op tussen de gegevens op het intranet en de gegevens van Webuntis? Neem dan contact op met je opleidingshoofd of opleidingscoördinator. Geef duidelijk aan wat er verkeerd is of ontbreekt, desnoods met een screenshot erbij.

Gerelateerde informatie

Rooster raadplegen via WebUntis.