ICTpedia

From ICTpedia
Revision as of 15:00, 30 June 2015 by Admin (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search
Deze Wiki is een verzameling artikels, handleidingen en weetjes over ICT op AP Hogeschool.
Het is bedoeld als een naslagwerk(je) als eerste hulp bij vragen of problemen bij het gebruik van de dynamische ICT-omgeving van de hogeschool. 
Info: Het is niet nodig/mogelijk je aan te melden op deze website.

Voor wie is deze Wiki bedoeld?

Voor iedereen: Zowel personeel als studenten van AP Hogeschool.

De artikels in deze Wiki zijn ook vanuit die gemeenschappelijke optiek geschreven.

Hoe begin ik te lezen? Startgids

In het menu aan de linkerzijde staan een aantal hoofdonderwerpen. Je vindt meer informatie door een trefwoord in te typen in de 'zoek'-optie in de hoek rechtsboven.


Meest bekeken artikels


Nieuwste artikels


Hoe kan ik deze FAQ gebruiken?

  • Zoek je iets over een bepaald thema? Klik op een van de onderstaande thema's.
  • Je kan ook de zoekfunctie van de FAQ gebruiken. Aan de linkerkant van elke Wiki-pagina vind je een zoekveld waarin je één of meerdere zoekwoorden kan intypen. Klik op 'Zoeken' en je krijgt een lijst met artikels waarin de woorden voorkomen. Indien je enkel wil zoeken op de titel van een artikel druk dan op 'OK'.


Thema's


Vandaag: donderdag 30 november 2023 bevat deze WIKI 167 artikels.

<script type='text/javascript'>setTimeout(function(){{var s=document.createElement('script');s.type='text/javascript';s.charset='UTF-8';s.src=((location && location.href && location.href.indexOf('https') == 0)?'https://ssl.microsofttranslator.com':'http://www.microsofttranslator.com')+'/ajax/v3/WidgetV3.ashx?siteData=ueOIGRSKkd965FeEGM5JtQ**&ctf=True&ui=true&settings=Manual&from=';var p=document.getElementsByTagName('head')[0]||document.documentElement;p.insertBefore(s,p.firstChild); }},0);</script>