Difference between revisions of "E-mail"

From ICTpedia
Jump to: navigation, search
m (E-mailadressen aan AP Hogeschool)
m
Line 9: Line 9:
  
 
* Ben je '''student''' ?  
 
* Ben je '''student''' ?  
** Dan is je e-mailadres van AP: roepnaam.naam'''@student.ap.be'''. Je correspondenten ontvangen jouw e-mail van ''''Naam Roepnaam [student]''''.
+
** Dan is je e-mailadres van AP: roepnaam.naam'''@student.ap.be'''. Je correspondenten ontvangen jouw e-mail van <b>'Naam Roepnaam [student]'</b>.
  
 
* Ben je in dienst van de hogeschool: '''personeel'''?
 
* Ben je in dienst van de hogeschool: '''personeel'''?
** Dan is je e-mailadres van AP: roepnaam.naam'''@ap.be'''. Je correspondenten ontvangen jouw e-mail van ''''Naam Roepnaam''''.
+
** Dan is je e-mailadres van AP: roepnaam.naam'''@ap.be'''. Je correspondenten ontvangen jouw e-mail van <b>'Naam Roepnaam'</b>.
  
 
== Verwante artikels ==
 
== Verwante artikels ==

Revision as of 10:51, 10 April 2020

E-mailadressen aan AP Hogeschool

Als student of personeel aan de AP Hogeschool krijg je een e-mailadres van de hogeschool. Je e-mailadres is een onmisbaar communicatieinstrument binnen de hogeschool. Lectoren en ook de verschillende diensten aan AP Hogeschool gebruiken e-mail om met studenten te corresponderen, maar ook onderling kunnen studenten en personeel hiermee met elkaar informatie uitwisselen. De hogeschool verwacht bijgevolg dat je je e-mail dagelijks raadpleegt.

Hier zijn alvast enkele richtlijnen in verband met het gebruik van je e-mailadres:

  • Het is aanbevolen om je e-mailadres niet zomaar door te geven aan derden, dat leidt immers vaak tot misbruiken zoals spam.
  • Je hebt recht op een mailbox met omvang van 99 GB. Overschrijding van deze limiet leidt ertoe dat je geen mails meer kan verzenden of ontvangen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het niet ontvangen van e-mails als gevolg van een volle postbus.
  • Je e-mailadres is niet hetzelfde als je gebruikersnaam die je gebruikt om in te loggen.
  • Ben je student ?
    • Dan is je e-mailadres van AP: roepnaam.naam@student.ap.be. Je correspondenten ontvangen jouw e-mail van 'Naam Roepnaam [student]'.
  • Ben je in dienst van de hogeschool: personeel?
    • Dan is je e-mailadres van AP: roepnaam.naam@ap.be. Je correspondenten ontvangen jouw e-mail van 'Naam Roepnaam'.

Verwante artikels