Difference between revisions of "E-mail"

From ICTpedia
Jump to: navigation, search
(missing word: dat)
(Herschikken en herschrijven)
Line 1: Line 1:
 
== E-mailadressen aan AP-hogeschool ==
 
== E-mailadressen aan AP-hogeschool ==
 +
Als student of personeel aan de AP-hogeschool krijg je een e-mailadres van de hogeschool.
 +
Je e-mailadres is een onmisbaar communicatieinstrument binnen de hogeschool. Lectoren en ook de verschillende diensten aan AP-hogeschool gebruiken e-mail om met studenten te corresponderen, maar ook onderling kunnen studenten en personeel hiermee met elkaar informatie uitwisselen. De hogeschool verwacht bijgevolg dat je je e-mail dagelijks raadpleegt.
 +
 +
Hier zijn alvast enkele richtlijnen in verband met het gebruik van je e-mailadres:
 +
* Het is aanbevolen om je e-mailadres niet zomaar door te geven aan derden, dat leidt immers vaak tot misbruiken zoals spam.
 +
* Je hebt recht op een mailbox met '''omvang van 99 GB'''. Overschrijding van deze limiet leidt ertoe dat je geen mails meer kan verzenden of ontvangen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het niet ontvangen van e-mails als gevolg van een volle postbus.
 +
 
* Ben je '''student''' ?  
 
* Ben je '''student''' ?  
** Dan heb je een e-mailadres van AP: voornaam.naam'''@student.ap.be'''. Je e-mailadres vormt een onmisbaar instrument tijdens je studie. Lectoren en ook de verschillende diensten aan AP-hogeschool gebruiken e-mail om met jou te corresponderen. De hogeschool verwacht bijgevolg dat je je e-mail dagelijks raadpleegt.
+
** Dan is je e-mailadres van AP: voornaam.naam'''@student.ap.be'''. Je correspondenten ontvangen jouw e-mail van ''''Naam Voornaam [student]''''.
** Het is aanbevolen om je e-mailadres niet zomaar door te geven aan derden, dat leidt immers vaak tot misbruiken zoals spam.
+
** Je hebt recht op een mailbox met '''omvang van 99 GB'''. Overschrijding van deze limiet leidt ertoe dat je geen mails meer kan verzenden of ontvangen.
+
** Je bent zelf verantwoordelijk voor het niet ontvangen van e-mails als gevolg van een volle postbus.
+
** Je correspondenten ontvangen jouw e-mail van ''''Naam Voornaam [student]''''.
+
  
 
* Ben je in dienst van de hogeschool: '''personeel'''?
 
* Ben je in dienst van de hogeschool: '''personeel'''?
** Dan heb je een e-mailadres van AP: voornaam.naam'''@ap.be'''. Je e-mailadres vormt een onmisbaar instrument tijdens je aanstelling aan de hogeschool. De hogeschool gebruikt dit adres immers om met de medewerkers te corresponderen.
+
** Dan is je e-mailadres van AP: voornaam.naam'''@ap.be'''. Je correspondenten ontvangen jouw e-mail van ''''Naam Voornaam''''.
** Je hebt recht op een mailbox met '''omvang van 99 GB'''. Overschrijding van deze limiet leidt ertoe dat je geen e-mail meer kan verzenden of ontvangen.
+
 
** Je correspondenten ontvangen jouw e-mail van ''''Naam Voornaam''''.
+
  
 
== Verwante artikels ==
 
== Verwante artikels ==

Revision as of 10:20, 10 April 2020

E-mailadressen aan AP-hogeschool

Als student of personeel aan de AP-hogeschool krijg je een e-mailadres van de hogeschool. Je e-mailadres is een onmisbaar communicatieinstrument binnen de hogeschool. Lectoren en ook de verschillende diensten aan AP-hogeschool gebruiken e-mail om met studenten te corresponderen, maar ook onderling kunnen studenten en personeel hiermee met elkaar informatie uitwisselen. De hogeschool verwacht bijgevolg dat je je e-mail dagelijks raadpleegt.

Hier zijn alvast enkele richtlijnen in verband met het gebruik van je e-mailadres:

  • Het is aanbevolen om je e-mailadres niet zomaar door te geven aan derden, dat leidt immers vaak tot misbruiken zoals spam.
  • Je hebt recht op een mailbox met omvang van 99 GB. Overschrijding van deze limiet leidt ertoe dat je geen mails meer kan verzenden of ontvangen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het niet ontvangen van e-mails als gevolg van een volle postbus.
  • Ben je student ?
    • Dan is je e-mailadres van AP: voornaam.naam@student.ap.be. Je correspondenten ontvangen jouw e-mail van 'Naam Voornaam [student]'.
  • Ben je in dienst van de hogeschool: personeel?
    • Dan is je e-mailadres van AP: voornaam.naam@ap.be. Je correspondenten ontvangen jouw e-mail van 'Naam Voornaam'.


Verwante artikels