Difference between revisions of "Afdrukken: andere printers dan MFs"

From ICTpedia
Jump to: navigation, search
(Verwante artikelen)
(Verwante artikelen)
Line 15: Line 15:
  
 
== Verwante artikelen ==
 
== Verwante artikelen ==
* [[Multifunctional#Wat_is_het_verschil_tussen_een_multifunctional_en_een_gewone_printer.3F|Wat is het verschil tussen een multifunctional en een gewone printer?]]
+
* Wat is het verschil tussen [[Multifunctional#Wat_is_het_verschil_tussen_een_multifunctional_en_een_gewone_printer.3F|een multifunctional en een gewone printer?]]
 
* Hoe gebruik ik een [[Multifunctional|multifunctional met Equitrac-systeem]]?
 
* Hoe gebruik ik een [[Multifunctional|multifunctional met Equitrac-systeem]]?

Revision as of 19:25, 16 September 2015

Afdrukken op gewone printers

De dichtstbijzijnde printers worden steeds automatisch toegewezen aan de computer. Op deze printers kan er afgedrukt worden zonder authentificatie.

Op campussen waar je multi-functionals van Ricoh en het Equitrac-systeem hebt (ex-Plantijncampussen), krijg je twee multi-functionals: PRN-EQX-ZW en PRN-EQX-KLEUR. Je kan je print aan elke multi-functional die gekoppeld is aan Equitrac afhalen (scannen met je personeelskaart).

De multi-functionals van Xerox (ex-Artesiscampussen) hebben allemaal een naam die als volgt is samengesteld: PRN_[CAMPUS]_[VOLGNUMMER], je kan je print enkel aan die specifieke multifunctional afhalen. De naam van eventuele kleine printers (alle campussen) zijn volgens hetzelfde systeem samengesteld, je kan je print enkel aan die specifieke printer afhalen.


Je ziet hieronder enkele voorbeelden van printers.

Losse printers.png


Verwante artikelen